joi, 20 decembrie 2012

Postarea s-a transformat in miscare!


Urmare a postarii anterioare, am creat o cauza pe causes.com. Pin intermediul acestui instrument vrem sa incercam sa facem o miscare. Sunt convins ca eforturile consolidate ale consumatorilor pot face diferenta si de aceea am creat aceasta cauza. Intentia este de a mobiliza consumatorii nemultumiti intr-o miscare ce ar incerca sa schimbe modul in care compania Moldcell face afaceri.

Miscarea intruneste clienții Moldcell, care vor compania lor sa devina mai buna și de aceea solicita acesteia sa elimine taxa de 1 leu pentru apelul către serviciul clienți. 

Dacă administrația Moldcell nu va răspunde solicitării clienților atunci aceasta va însemna ca, companiei nu-i pasa de clienți ci doar de banii lor.

Lansez un apel deschis catre toti cititorii acesui blog sa se alature acestei cauze si sa semneze petitia adresata companiei Moldcell.

Semnând această petiție participi la intenția de a modifica mediul de afaceri din Republica Moldova. Tu vei fi printre cei care, primii, au încercat să scrie istoria mediului de afaceri autohton de jos în sus și nu invers. Arată că ai voce, fă-te auzit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fa si tu publica opinia ta