luni, 1 martie 2010

Bilboards war de la Granciuc Octavian

Am primit un mesaj de la Granciuc Octavian. In acets mesaj Octavian imi trimite un link pe care sunt postate exemple clasice de atacuri frontale AUDI vs BMW si pe segmentul de SUV BMW vs MERCEDES va propun si voua aceste mostre clasice de atacuri frontale deschise costisitoare si de lunga durata.

Dupa ce Audi a amplasat bannerul cu inscriptia "your move, BMW"





Alaturi a aparut raspunsul de la BMW "Sah si Mat"







Povestea insa nu e noua confruntarea e de durata iata si niste capodopere mai vechi:
(Felicitari pentru Audi care a castigat masina anului in Africa de Sud, de la castigatorul titlului masina anului in lume)



Cu replica instantanee: Felicitari pentru BMW care a castigat titlul de masina anului 2006 in lume de la castigatorul a 6 curse consecutive Le Mans 2000-2006



Aici vine si Subaru sa-i faca pe cei de la BMW si AUDI sa arate ridicol lansand mesajul: Felicitari pentru BMW si AUDI pentru castigarea concursului de frumusete 2006 de la castigatorul international- motorul anului 2006



Interesant e faptul ca Audi vine sa hartuiasca BMW-ul asa cum facea BMW-ul inca din 2003 cu Mercedesul pe segmentul de SUV.



sau



capac la toate vine sa fie bannerul lui Bentley



si un mic spot in suportul celor mentionate mai sus



pozele au fost preluate de pe http://turb0ninja.livejournal.com/14337.html, multumesc lui Octavian pentru acest exemplu clasic de reclame comparative si atacuri frontale. Astept si alte sugestii.

5 comentarii:

fa si tu publica opinia ta