marți, 31 mai 2011

dupa 125 de ani Coca Cola Se Intoarce La Origini

Cred ca ati reusit sa mentionati spotul celor de la Coca Cola dedicat implinirii a 125 de ani de la lansarea bauturii pe piata. De mentionat e coloana sonora utilizata pentru acest spot.

spotul de dicat implinirii a 125 de ani Coca Cola


Astfel in spot se utilizeaza coloana sonora compusa de Billy Davis si cantata de Hillside Singers pentru spotul Coca Cola din 1971. Melodia poarta amprenta stilului hippy din acea perioada insa cu toate acestea ea ramane actuala si simpatica chiar si in 2011.

"I'd like to teach the world to sing" in interpretarea celor de la New Seekers


De remarcat este alegerea echipei de marketing de la Coca Cola pe care o consider foarte inspirata iar melodia si mesajul le consider foarte placute si actuale astazi la fel ca in 1971.

Acum un an am discutat cu studentii de la BA despre spotul Coca Cola de la 1971 si am mentionat despre calitatea realizarii atat a imaginii cat si a mesajului sonor verbal dar si a celui subliminal iata ca si dupa 40 de ani acest mesaj e tot in voga.

spotul Coca Cola de la 1971




Un comentariu:

  1. am citit undeva prin ianuarie, ca spotul dat (acel din 1971) a fost numit drept unul din cele mai bune spoturi ever )))

    RăspundețiȘtergere

fa si tu publica opinia ta