miercuri, 8 septembrie 2010

Zona de convorbiri la jumatate de pret

Ieri 07.09.2010, in fata blocului B al Academiei de Studii Economice din Moldova a fost lansata o zona de convorbiri la jumatate de pret. Din scuarul blocului B sau din interiorul acestuia se pot efectua apeluri in retea, cu 50% reducere, indiferent de planul tarifar al persoanei ce efectuiaza apelul. Aceasta se face posibil datorita unei instalatii speciale care preia incarcatura comunicarilor din zona astfel decongestionand celelalte antene din preajma. Dupa aeroport si centrul comercial Mall Dova, ASEM este prima universitate din tara cu o astfel de zona de apeluri, in retea la 50% din pret. Consider ca aceasta actiune vine sa incurajeze comunicarea studentilor clienti ai Moldcel-ului si va converti multi din studentii clienti Orange. Salut produsul "Aici Moldcell" si il consider unul destul de inspirat. Acesta va fi foarte efectiv in cucerirea clientilor concurentei doar daca se va continua mediatizarea existentei acestei zone de convorbiri in retea la jumatate de pret, mediatizare in special pentru clientii concurentei. Personal am fost invitat la acest evenimant, dar nu am reusit sa ajung. Pentru mai multe informatii despre acest produs accesati aici

3 comentarii:

  1. E o idee interesanta, insa nu m'ar determina sa renunt la Orange, luind in consideratie cit timp petrec la asem, si ink in blocul B, si in genere, la asem venim la lectii, nu la vb...nushtiu, totusi am dubii in privinta "Aici Moldcell"

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi, daca iai in consideratie ca in fata blocului B este zona de agrement unde se presupune ca ar trebui sa vina lumea dupa sau intre ore ca sa mai ia o pauza, si daca adaogi si faptul ca tot mai multa lume din blocurile C si A vor avea ore in blocul F, care se afla in scuarul zonei de agrement, atunci acesti factori ar putea sa dea mai multe sanse de izbanda prioectului "Aici Moldcell", in special in timpul sesiunii. Daca va fi asa sau nu ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere

fa si tu publica opinia ta